Cloud

Datele GIS Online sunt păstrate și prezentate pe o platformă de cartografiere completă, bazata pe cloud. Cream si partajam harți aspectuoase si orice altceva in procesul acesta. Toate acestea sunt posibile cu ArcGIS Online, un software-as-a-service scalabil și securizat găzduit de ESRI.

Suport complet pentru hărți, aplicații și nu numai

Harti, aplicatii, analize, administrare, colaborare€… le puteti realiza pe toate cu ArcGIS Online. Caracteristicile sale sofisticate sunt de neegalat de către soluțiile simple de cartografiere, însă sunt suficient de ușor de utilizat în cadrul organizatiei dumneavostra. Și iată de ce este cu adevarat special:

Scalabil

Fiind un serviciu bazat pe cloud, ArcGIS Online este conceput de la zero pentru a se scala automat cu scopul de a face față zilnic in perioadele de vârf. Indiferent daca aveți sute de vizualizari sau milioane, Esri îl scalează pentru dumneavoastră fără să fiți nevoiți să instalați sau să gestionați ceva.

Aplicații pentru toată lumea

Lucrătorii de teren, directorii executivi, clienții, contractorii, cetățenii —atât de mulți oameni au nevoie de informații bazate pe locație. ArcGIS Online oferă aplicații de cartografiere și instrumente care fac facilă munca dumneavoastră și partajarea acesteia cu alți utilizatori.

Harți gata de utilizat

ArcGIS Online oferă o serie de hărți de fundal, imagini la rezoluție superioară și cele mai apreciate date demografice. Creaţi hărți 2D și 3D cu aplicațiile integrate pentru hărți și scene. Accesați hărți și straturi tematice cu sute de subiecte din atlasul actualizat al lumii—o colecție în continuă creștere de la comunitatea de utilizatori Esri.

ArcGIS online

See What Others Can’t

Prima pagina