Data

Creăm proiecte utilizând ArcGIS, cel mai puternic software de cartografiere și analiză spațială, la nivel global. Integrăm imagini obținute cu drone performante: eBee senseFly, Mavic Pro, Phantom 4 RTK, imagini prelucrate cu Pix4D

O serie de lucrări au avut la baza utilizarea dronelor și calcule aferente. Filmările din dronă au permis vizualizarea evoluției în timp a carierelor, a lucrărilor la diverse drumuri ori planificarea și urmărirea evoluției în timp a unor suprafețe terestre.

ArcGIS oferă instrumente și proceduri de creare și colectare a datelor, de planificare, analiză precum și de luare a deciziilor importante cu impact asupra cetățenilor.

Aplicațiile ESRI deschid posibilități infinite de lucru cu date cloud oferind posibilitatea de gestiune a hărților, aplicațiilor și informațiilor geografice. Șabloanele create de ESRI pot fi personalizate pentru diverse domenii de aplicabilitate.

Datele cu care operează acest sistem permite utilizatorilor să suprapună informații geografice și să le reprezinte ajutând forurile decizionale să ia decizii rapide și în deplinătatea cunoștințelor legate de structurile de date spațiale.


Prima pagina